Life Fitness

Life Fitness is een toonaangevende leverancier van fitnessapparaten waar topatleten wereldwijd op vertrouwen. Hun fitnessapparaten staan bekend om hun innovatieve technologie, hun functionaliteit, hun duurzaamheid en hun mooie designs. Al bijna vijftig jaar zijn ze een pionier in de internationale fitnessindustrie.

In deze halve eeuw hebben zij een ruim assortiment opgebouwd. Al hun fitnessapparaten zijn tot in de puntjes doordacht. Hoe zij dit doen? Door zelf intensief gebruik te maken van hun eigen apparaten. Bij Life Fitness is het een gewoonte om in de pauze flink te sporten op hun eigen apparaten. Op deze manier kennen ze hun fitnessapparaten door en door waardoor ze de apparaten optimaal kunnen perfectioneren.

Life Fitness heeft twee verschillende lijnen. Een professionele lijn voor sportclubs en een lijn voor particulieren die graag thuis willen sporten. Hun collectie cardiotoestellen bestaat uit loopbanden, cross-trainers, fietsen, stairclimbers en summit trainers. Ga jij graag aan de slag met krachttraining? Ook dan biedt Life Fitness je volop keuze. Ze verkopen onder andere complete homegyms, halterbanken en allerlei krachttrainingaccessoires.

Wil jij ook genieten van een Life Fitness apparaat? Dan ben je bij fitnessapparaat.nl aan het juiste adres. Wij bieden je namelijk een ruime collectie van dit merk. Kijk rond op onze website, maak je keuze en laat jouw apparaat eenvoudig thuisbezorgen.