Nijdam skates

Al in 1700 werd de eerste rolschaats uitgevonden. De ontwerper wilde waarschijnlijk ook in de zomer kunnen schaatsen. Deze ´zomerschaats´ was een schaats, waarbij de ijzers hadden plaatsgemaakt voor een frame met houten wieltjes. Pas eeuwen later heeft de rolschaats zich ontwikkeld tot de skates die wij nu kennen.

Kwaliteit voor een goede prijs

Het merkt Nijdam® maakt sinds het eind van de 19e eeuw schaatsen. Hun kennis voor het ontwikkelen van schaatsen, gebruiken ze later voor het produceren van skates en skeelers. Nijdam® richt zowel op de recreatieve skater als de professional. Het merk staat bekend om de goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Skates voor het hele gezin

Op sport44.com vind je skates van Nijdam® voor het hele gezin. De brede collectie omvat skates voor heren, dames en kinderen. Voor kinderen zijn bijvoorbeeld de gecombineerde skate- en rolschaatsen erg geschikt. De wieltjes kunnen bij deze modellen worden aangepast aan de motorische ontwikkeling van het kind.

Optimale bescherming

Tijdens skaten is het dragen van de juiste bescherming belangrijk. Op sport44.com kunt u beschermsets van het merk Nijdam® bestellen. Een beschermset bestaat uit pols-, elleboog- en kniebeschermers. In de webshop vindt u ook helmen voor nog meer veiligheid.