Ontspannen toeren met uw fietsnavigatie systeem

Fietsnavigatie is onmisbaar
U houdt van fietsen en toert graag wat rond op uw tweewieler. Uw racefiets, mountainbike of toerfiets brengt u op twee wielen op elke door u gewenst plek.
Van tijd tot tijd is het handig om uw route te kunnen bepalen en te overzien. Een navigatiesysteem is tegenwoordig in het dagelijks verkeer tegenwoordig sowieso bijna onmisbaar. Daarom bent u blij, als u een goed en betrouwbare navigatie op uw fiets heeft.

Benelux of West Europa
In de webshop van Sport44.com vindt u een aantal fietsnavigatie systemen voor de Benelux of West Europa. Met zo’n eenvoudig te bedienen fietsnavigatie systeem op het stuur geniet u puur van de fietstocht. U kunt onbezorgd op pad.
De navigatiesystemen brengen u dus verder dan u denkt.

Gemak dient de fietser
Gebruiksgemak is de basis voor de navigatiesystemen in deze webshop. Dat geldt voor het downloaden van de routes (doordat een WIFI sensor is ingebouwd), maar ook voor het gewicht, het touchscreen en de nevenfuncties (via de ANT+ sensor). Denk bij dit laatste bijvoorbeeld aan de koppeling met uw hartslagmonitor.
Bij het instellen van de route kunt u diverse opties aangeven. Daarmee bereidt u zogezegd uw persoonlijke fietstocht op maat voor!
Heeft u belangstelling?

Een goed en betrouwbaar fiets navigatiesysteem vindt u in de webshop Sport44.com. Is uw belangstelling gewekt, plaats dan het product van uw keuze in de winkelwagen en ga onbezorgd op pad. U zult er geen spijt van krijgen!