Spinningfiets

Wil jij snel conditie opbouwen en je conditie goed op peil houden? Of wil je snel calorie├źn verbranden? Dan is een spinningfiets ideaal. In bijna alle sportscholen heeft de spinningfiets zijn plaats al veroverd. En terecht. Spinning is leuk, intensief en uitdagend. Zowel in groepsverband als alleen.

De spinningfiets wordt ook wel spinfiets, spinbike of indoor cycle genoemd. Het lijkt wat op een hometrainer, maar toch zijn dit duidelijk twee verschillende fitnessapparaten. Het fietsen op een hometrainer is te vergelijken met het fietsen op een normale fiets, terwijl spinning meer lijkt op wielrennen. Een spinningfiets heeft namelijk een veel zwaarder vliegwiel en spinning is dan ook een stuk intensiever. Hierdoor bouw je met een spinningfiets meer en sneller conditie op. Met een spinfiets doe je bovendien ook meteen krachttraining.

Met je eigen spinningfiets, kan je thuis trainen wanneer je maar wilt. Om jezelf te stimuleren en om het spinnen extra uitdagend te maken, kan je virtuele lessen volgen waarbij je bijvoorbeeld een berg beklimt in Spanje.

Op Fitnessapparaat.nl vind je diverse spinningfietsen. Ga voor je een spinningfiets koopt voor jezelf na welke features voor jou belangrijk zijn en wat je budget is en maak vervolgens je keuze uit ons ruime assortiment. Wij verkopen goed betaalbare basic spinning fietsen, maar ook geavanceerde apparaten waarmee je een gelijktijdige full body workout kunt doen.